Javna rasprava - Elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu i društvo (ESIA) i Plan upravljanja zaštitom životne sredine (EMP) za projekat remedijacije grita i kontaminiranog zemljišta sa lokacije Jadranskog Brodogradilišta “Bijela”

Saglasno operativnoj politici Svjetske banke (OP 4.01)

Agencija za zaštitu prirode i životne sredine poziva na

JAVNU RASPRAVU

javnost, institucije i organizacije zainteresovane za

azurirani Java


Uvid u predmetni dokument može se izvršiti:

- u prostorijama Agencije za zaštitu prirode i životne sredine, ulica IV Proleterske 19, Podgorica, II sprat, kancelarija broj 215, svakog radnog dana od 8 do 11 časova, počev od 09.08.2017. godine;
- na internet stranici Projekta “Upravljanje industrijskim otpadom i ćišćenje” www.rio.org.me počev od 09.08.2017.godine.

Primjedbe i mišljenja u vezi sa ažuriranim Elaboratom o procjeni uticaja na životnu sredinu i društvo (ESIA) i Planom upravljanja zaštitom životne sredine (EMP) se podnose u pisanoj formi i dostavljaju na adresu Agencije za zaštitu prirode i životne sredine, Jedinici za upravljanje projektom, IV Proleterske 19, Podgorica. Primjedbe se mogu dostaviti i elektronskim putem na adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rok za uvid i dostavljanje primjedbi i mišljenja je 15.08.2017. godine.

Javna rasprava o predmetnom Elaboratu biće održana u Sali za sastanke Jadranskog Brodogradilišta “Bijela”, 16.08.2017. godine, sa početkom u 11 časova.

Novosti

Ne propustite novosti i obavještenja iz Agencije, upišite email adresu za besplatnu dostavu novog sadržaja!