Izrađen Nacrt integrisane dozvole operatera, „Elektroprivreda Crne Gore“ AD Nikšić

 

 

Shodno članu 11 stav 2 Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine („Sl. List Crne Gore“ br. 80/05, 54/09, 40/11, 42/15, 54/16), potrebno je da najkasnije do 18.01.2018. godine, na 1/8 strane najmanje jednog lokalnog ili dnevnog lista, koji izlazi na području koje će biti zahvaćeno uticajem aktivnosti i postrojenja objavite sledeći tekst:

>> Na osnovu člana 11, a u vezi sa članom 22 Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine („Sl. List Crne Gore“ br. 80/05, 54/09, 40/11, 42/15, 54/16), Agencija za zaštitu prirode i životne sredine

O B A V J E Š T A V A
zainteresovanu javnost

da je izrađen Nacrt integrisane dozvole operatera, „Elektroprivreda Crne Gore“ AD Nikšić, Vuka Karadžića 2, Nikšić, za rad postrojenja TE „Pljevlja“ i obavljanje aktivnosti proizvodnje električne i toplotne energije na lokaciji Kalušići u Pljevljima.

U vezi sa navedenim pozivamo zainteresovane organe, organizacije i javnost da izvrše uvid u nacrt integrisane dozvole u prostorijama Agencije za zaštitu prirode i životne sredine, u ul. IV Proleterske br.19, kancelarija br. 215, na II spratu, radnim danima od 09 do 13 časova, kao i na web stranici: www.epa.org.me u roku od 15 dana od dana objavljivanja obavještenja.

Zainteresovani organi, organizacije i javnost mogu dostaviti svoja mišljenja na nacrt integrisane dozvole, u pisanoj formi na adresu Agencije za zaštitu prirode i životne sredine ili na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 15 dana od dana objavljivanja obavještenja. >>

Prilog:

Integrisana dozvola TE Pljevlja-nacrt

Program mjera prilagođavanja rada postojećeg postrojenja ili aktivnosti propisanim uslovima, novembar 2017

 

Novosti

Ne propustite novosti i obavještenja iz Agencije, upišite email adresu za besplatnu dostavu novog sadržaja!